Αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ θέλει η Ντόρα

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξανασυσταθεί»,  τονίζει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας την ανάγκη το κόμμα να «επανιδρυθεί σε όλα». Μάλιστα, σε πρωινή τηλεοπτική της συνέντευξη, η κ. Μπακογιάννη έθεσε θέμα αλλαγής ηγεσίας, υπογραμμίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία «πρέπει να γυρίσει σελίδα» και χρειάζεται τεράστιες αλλαγές. «Το κόμμα θέλει άλλους ανθρώπους στην ηγεσία και νέα στελέχη», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως «χρόνος δεν υπάρχει. Εγώ θα στηρίξω την αλλαγή».
Σύμφωνα με την ίδια, «χρειάζεται μια μεγάλη κεντροδεξιά στην Ελλάδα, ένα αντίπλαο δέος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα υπεύθυνο κόμμα, όχι με σύμβολο τον λαϊκισμό και τον αντιμνημονιακό αγώνα, αλλά ένα κόμμα που με υπευθυνότητα θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή γραμμή, θα ψηφίσει τα μέτρα στη Βουλή, και θα… πολεμάει πολιτικές όπως αυτή του Παρασκευόπουλου για τον Ξηρό». 
Επανέλαβε την ανάγκη διεξαγωγής ενός εκτάκτου συνεδρίου. «Έχω πει στον Σαμαρά δεν έχει να φοβάται τίποτα από ένα συνέδριο», είπε και πρόσθεσε πως «πιστεύω πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γυρίσει σελίδα». 
Όσο για την ίδια, ξεκαθάρισε πως δεν έχει προσωπική ατζέντα αλλά θα σταθεί αρωγός στην πρωτοπορία του αγώνα. 
Εξάλλου, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η Ρωσία κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα θα άρει το εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας. Αυτό, είπε, θα γίνει για τη Ρουμανία, την Κύπρο και την Ελλάδα εκτιμώντας πως θα είναι μεγάλη ανακούφιση για τους αγρότες μας. 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα