Ο «Spiderman» στην… πισίνα!

Γυμνάζεται εντατικά ο Γιώργος Παπανδρέου (συνοδευόμενος από τετραμελή φρουρά) εν όψει των καλοκαιρινών υποχρεώσεών του

Την καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς άφησε στην άκρη το ποδήλατο και ξεκίνησε το κολύμπι. Ο πρώην πρωθυπουργός εθεάθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην πισίνα του ΟΑΚΑ να απολαμβάνει το μπάνιο του, υπό τη συνοδεία συνολικά τεσσάρων αστυνομικών και συνεργατών του. Ο κ. Παπανδρέου κολύμπησε σε ρυθμούς επαγγελματία για περίπου 35 λεπτά, φορώντας, μάλιστα, μια μπλε ειδική κολυμβητική μπλούζα, αλλά και άσπρο μπλε σκουφάκι. Το συνολικό look συμπλήρωναν και τα γυαλάκια που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιστάσεις.

Την ίδια ώρα, δύο άνθρωποι της συνοδείας του βρίσκονταν ακροβολισμένοι στην ταράτσα του κολυμβητηρίου, ενόσω ο ίδιος λάμβανε και οδηγίες από τον προπονητή που βρισκόταν από πάνω του. Ο πρώην πρωθυπουργός, μόλις ολοκλήρωσε την προπόνησή του, κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια του σταδίου και παράλληλα ένας εκ των ανδρών ασφαλείας του τού έφερε το κοστούμι, προκειμένου να αποχωρήσει τάχιστα. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πισίνα είναι ανοιχτή στο κοινό, όμως εξαιτίας της ώρας (το μεσημέρι ο περισσότερος κόσμος εργάζεται) ήταν σχεδόν άδεια!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα