Η «σφαγή» των συνηγόρων

Οι Αλέξης Κούγιας και ο Φραγκίσκος Ραγκούσης είχαν αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων και τηλεόρασης με τον πρώτο να παραιτείται από συνήγορος υπεράσπισης και να αφήνει σαφείς αιχμές κατά του δεύτερου.

Κούγιας: Κωμικοτραγωδία – Παραιτούμαι «Μετά από αυτήν την κωμικοτραγωδία της “αυθορμήτου” αποδράσεως – παραδόσεως της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου δηλώνω ότι παραιτούμαι ανεπιφύλακτα της υπερασπίσεώς της» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας. Επισήμανε, ακόμη, ότι «ενημέρωσα ήδη προσωπικά με επίσκεψή μου στις φυλακές τον κο Άκη Τσοχατζόπουλο και, παρά τις προτροπές του να παραμείνω συνήγορός της, αποφάσισα να παραιτηθώ». Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την απόλυτη διαφωνία του με αυτήν την ενέργεια της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου και σημειώνει δηκτικά: «Εύχομαι αυτοί που την συμβουλεύουν ή της συμπαρίσταται σε τέτοιου είδους ενέργειες ν’ αποδειχτούν αποτελεσματικοί».

Μια αποστροφή που αρκετοί εξέλαβαν ως έμμεση αιχμή κατά του έτερου συνηγόρου της, Φραγκίσκου Ραγκούση. Ο Αλ. Κούγιας, σημειώνει ότι σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και το κράτος δικαίου και καταλήγει: «Τόσο εγώ προσωπικώς, όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου που συμπαρεστάθησαν στην υπεράσπιση της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου καθ’ όλη τη διάρκεια του δικαστηρίου στον πρώτο βαθμό, καθώς και στην τελευταία νόμιμη προσπάθεια εξόδου της από τις φυλακές, ευχόμεθα στην κα Βασιλική Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου να έχει την καλύτερη απόφαση και με την αξιοποίηση της νομοθετικής ρυθμίσεως που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης να είναι σύντομα κοντά στο παιδί της και στα αγαπημένα της πρόσωπα». Λίγη ώρα αργότερα και μέσω τηλεοπτικών δηλώσεων, ο Αλέξης Κούγιας, επανήλθε αναφέροντας ότι είχε συνομιλία με τον Ακη Τσοχατζόπουλο και του τόνισε ότι για να παραμείνει ο ίδιος στην υπόθεση πρέπει να φύγει ο κ. Ραγκούσης.

Ραγκούσης: Αν τηλεφωνούσε στον Κούγια τι θα λέγαμε; Από την πλευρά του ο Φραγκίσκος Ραγκούσης απάντησε στον μέχρι πρότινος συνεργάτης του (στην υπόθεση αυτή) αναφέροντας ότι «Αν δεχόταν ο κύριος Κούγιας το τηλεφώνημα θα λέγαμε ότι είναι κωμικοτραγικό;». Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε αντιπαράθεση η οποία βλάπτει την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη. «Ποιο είναι το διαφορετικό επίπεδο που λέει ο κύριος Κούγιας; Μέχρι χθες συνεργαζόμασταν και ήμασταν μαζί στην εξέταση της αίτησης αποφυλάκισης. Για μένα ο πελάτης δεν είναι ούτε λάφυρο ούτε κατάκτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

iefimerida.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα