Απαντητική επιστολή Παυλόπουλου σε Βενιζέλο

Απαντητική επιστολή στην οποία δηλώνει ότι «έχει πλήρη συναίσθηση θεσμική και πολιτική του πλαισίου των αρμοδιοτήτων του» απέστειλε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Μάλιστα από την πλευρά του κ. Βενιζέλου έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μόλις παρέλαβε την επιστολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει στην επιστολή του: «Κύριε Πρόεδρε. Έλαβα την επιστολή σας και διάβασα με προσοχή τις προσωπικές σας απόψεις, όπως διατυπώνονται σ’ αυτήν. Από το περιεχόμενο -διότι αυτό πρωτεύει- της ομιλίας μου, στην οποίαν αναφέρεσθε, προκύπτει σαφώς ότι έχω πλήρη συναίσθηση, θεσμική και πολιτική, του πλαισίου των αρμοδιοτήτων μου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Και, συνακόλουθα του τρόπου αποτελεσματικής υπεράσπισης, από την πλευρά μου, του Εθνικού Συμφέροντος. Μ’ εκτίμηση Προκόπιος Παυλόπουλος».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα