Αναφανδόν εναντίον της Ρωσσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα αποκλίνουμε από τη γραμμή της ΕΕ σχετικά με τις κυρώσεις έναντι της Ρωσίας, ζητήματα που αφορούν στο εμπάργκο θα έχουν κόστος», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. H δήλωση έγινε στον Alpha, στα πλαίσια σχολιασμού της συνάντησης Τσίπρα –Πούτιν στη Ρωσία και πρόσθεσε «Αφήστε να ολοκληρωθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού και στη συνέχεια θα τοποθετηθούμε».

«Φαντάζομαι ότι θα έχει την ωριμότητα να ισορροπήσει σωστά μεταξύ δυο σημαντικών παραμέτρων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ συμπλήρωσε «είναι απαραίτητη η συμμόρφωση της Ελλάδος με την ΕΕ σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν στη Ρωσία. Ζητήματα που αφορούν εμπάργκο είναι προφανές ότι έχουν ένα κόστος. Δεν ξέρω πως η Ελλάδα, που θα αντιβαίνει στο πλαίσιο των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία».

«Απαγορεύω στην κα.Κων/λου να χρησιμοποιεί το λογότυπο της Βουλής, η Βουλή δεν ερωτήθηκε. Ας την ονομάσει “Επιτροπή Κωνσταντοπούλου”», είπε στο σταθμό μας ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Λυπάμαι γι’ αυτήν την κατάντια. Η κα.Κων/λου τσακώνεται με όλους. Προφανώς δεν φταίνε όλοι» επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ και συμπλήρωσε «δεν επιτρέπω στην κα. Κωνσταντοπούλου να μιλάει εξ ονόματος της Βουλής όταν αναφέρεται σε μια επιτροπή που σύστησε η ίδια. Ουδέποτε συζητήθηκε αυτή η επιτροπή στην ολομέλεια, είναι ένα προσωπικό σόου της. Χρησιμοποιεί συστηματικά τα μέσα για δική της προβολή, πρέπει αυτό το παιχνιδάκι να σταματήσει. Με ποια εξουσιοδότηση έρχεται η κα Κωνσταντοπούλου να βγάζει σποτάκια; Μάζεψε διάφορους γραφικούς τύπους σε μια επιτροπή, και θα μιλάει αυτή η επιτροπή εξ ονόματος των Ελλήνων; Δεν της το επιτρέπουμε. Λυπάμαι , εγώ την ψήφισα την κα. Κωνσταντοπούλου, ο προηγούμενος βίος της μας είχε προϊδεάσει, παρά ταύτα την ψήφισα, σας λέω ανοιχτά το μετάνιωσα».

«Υπουργός της κυβέρνησης ενθαρρύνει να μη σεβαστεί κάποιος τον νόμο; Δεν γνωρίζω πως αντιλαμβάνεται τη διάκριση των εξουσιών. Συχνά υπουργοί της κυβέρνησης τελούν σε “τρικυμία εν κρανίω”», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στην προτροπή Μπαλτά να δείξουν ανοχή οι διοικήσεις των αρχιτεκτονικών σχολών μετά από την απόφαση ΣτΕ για τις μετεγγραφές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα