Aνοίγει πανιά για άλλες πολιτείες

Παπακωνσταντίνου: Μετά την περιπέτεια του,συζητά με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, για να αναλάβει τη θέση οικονομικού συμβούλου

Απελευθερωμένος αισθάνεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου και ετοιμάζεται να ανοίξει πανιά για άλλες πολιτείες. Ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στη φτωχοποίηση μέσω των Μνημονίων ψάχνει δουλειά στο εξωτερικό ως σύμβουλος πάλι σε μεγάλες εταιρίες στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η μετακόμιση της οικογένειας στο εξωτερικό, κάτι που στο παρελθόν είχε αποκλειστεί κυρίως λόγω των παιδιών. Και αυτό γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν περνάει και πολύ καλά στην Ελλάδα, καθώς -όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος- δεν μπορεί να πάει ούτε σινεμά (σ.σ.: Δηλαδή τι περίμενε; Οπου πήγαινε να τον αποθεώνουν;). Η πολιτική έχει τελειώσει οριστικά για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, εκτός αν μιλήσουμε για θαύματα.

Ο πρώην υπουργός είχε στραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν στον ιδιωτικό τομέα και εργαζόταν ως σύμβουλος σε ιδιωτικές εταιρίες, ωστόσο λόγω των δικαστικών περιπετειών που είχε οι δραστηριότητές του είχαν πάψει, καθώς ήταν αφοσιωμένος στην προσπάθειά του να αποδείξει την αθωότητά του. Τώρα, μετά την απόφαση, ο κ. Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή του μαζί με την Ολλανδή σύζυγό του συγγραφέα Γιακολίν Βίνκε και τα παιδιά τους. Η οικογένεια του πρώην υπουργού θα νοικιάσει και πάλι το πολυτελές ακίνητο που διαθέτει στη Σέριφο για εκείνους που επιθυμούν να πάνε διακοπές, ωστόσο αυτά τα χρήματα μαζί με τις εισπράξεις από τις πωλήσεις βιβλίων της κυρίας Βίνκε δεν αρκούν για να φέρουν ικανοποιητικό εισόδημα στην οικογένεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα