Tι… γύρευε στην Πόλη ο Πανίκας

Συνάντηση με Βαρθολομαίο και έρευνα για telemarketing

Σαφάρι στην αγορά της Κωνσταντινούπολης έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στην τουρκική πόλη και έκανε έρευνα αγοράς στα μαγαζιά, αναζητώντας καλές προσφορές για προϊόντα που θέλει να διαφημίσει ο ίδιος μέσω τηλεμάρκετινγκ! Ετσι χθες και προχθές περιηγήθηκε σε αγορές της Κωνσταντινούπολης, μεταξύ των οποίων και η Αιγυπτιακή Αγορά, στην προσπάθειά του να βρει καλές και φτηνές ευκαιρίες. Ολα αυτά στον δρόμο που χάραξαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος, μέντορές του στην πώληση προϊόντων μέσω της τηλεόρασης!

«Ψάχνουμε για λίγα λεφτά καλές ευκαιρίες» έλεγε χθες στη «δημοκρατία» ο κ. Ψωμιάδης. Ηδη για τις ανάγκες του τηλεμάρκετινγκ, που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα σε τοπικό κανάλι, θα διαφημίζει και θα πουλάει παπούτσια για διαβητικούς. Για τον σκοπό αυτόν έχει ετοιμάσει και τα πρώτα διαφημιστικά βίντεο, ενώ αναζητεί και άλλα προϊόντα που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν και να έχουν θετική ανταπόκριση στο κοινό της βόρειας Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Ψωμιάδης συμπεριέλαβε και επίσκεψη στο Φανάρι, όπου είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Στη συνάντηση, η οποία έγινε κατ’ ιδίαν σε πολύ καλό κλίμα και διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ο κ. Ψωμιάδης ενημέρωσε τον κ. Βαρθολομαίο ότι θα είναι «παρών» στις Σέρρες στην επίσκεψη που θα κάνει τις επόμενες ημέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην πόλη της Μακεδονίας.

Ο κ. Βαρθολομαίος κάλεσε τον πρώην περιφερειάρχη να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει τον Δεκαπενταύγουστο το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Παναγία Σουμελά του Πόντου και του γνωστοποίησε ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Ελληνοπόντιους που τον επισκέπτονται στο Φανάρι. «Ολοι με ρωτούν: Τι γίνεται και τι κάνει ο Ψωμιάδης;» φέρεται ότι του είπε και τον αποκάλεσε δημόσια «γνήσιο Πόντιο».

Νίκος Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα