Ντου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη επί της ΤΣΚΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και έτσι έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη τους «πράσινους» μετά το τέλος του αγώνα, αλλά παράλληλα άφησε αιχμές για την διαιτησία, κάνοντας λόγο για «δεκανίκια» της ρωσικής ομάδας.

Τα παράπονά του μάλιστα τα εξέφρασε με άκομψο τρόπο και στους ίδιους τους διαιτητές, οι οποίοι έχουν καταγράψει στο φύλλο αγώνα εισβολή του στα αποδυτήριά τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές χρησιμοποιώντας ύβρεις και απειλές.

Η διοργανώτρια αρχή είναι πλήρως ενήμερη για το περιστατικό, που δεν τιμάει τον πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η στάση της.

Πηγή:iefimerida

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα