Ο Ολυμπιακός στο Final 4! (βίντεο)

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Γιώργος Πρίντεζης με buzzer beater τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα έκανε το 71-68, με το οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα, έκανε το 3-1 και πάει στο Final 4 της Μαδρίτης! Πρώτος σε πόντους για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν με 17 ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος παράλληλα έγινε και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Πρίντεζης σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ πολύ μεγάλο ματς και στις πλευρές του παρκέ έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 11 πόντους.

O Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο άνθρωπος του αγώνα βάζοντας το τρίποντο της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος του παιχνιδιού η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. “Όλα χρειάζονται για να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Είναι πιο σημαντικό από το ότι περάσαμε στο Final4 το γεγονός ότι νικήσαμε τρεις συνεχόμενες φορές την Μπαρτσελόνα παρότι προερχόμασταν από ένα κακό πρώτο ματς. Το πιστεύαμε. Είναι αξιοσημείωτο ότι την κερδίσαμε μία φορά εκεί και δύο εδώ”, είπε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού. “Είναι μια τεράστια επιτυχία. Αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο Final-4. Πολλές φορές είπαν να γίνει σειρά πλέι οφ για να δούμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να νικήσει σε σειρά πλέι οφ ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε”. O Σπανούλης τόνισε ότι “όλη η σειρά άλλαξε μετά την ήττα στο πρώτο ματς. Δεν μας άξιζε κι εκεί γύρισε ο διακόπτης. Σε μια τόσο μεγάλη σειρά χρειάζεσαι και τύχη, την είχαμε με το μέρος μας. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα κι έγιναν φανταστικά παιχνίδια. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε φέρει τον Ολυμπιακό τα τελευταία τέσσερα χρόνια τόσο ψηλά στην Ευρώπη”.

Από τους Καταλανούς κορυφαίοι ήταν ο Τόμιτς και Σατοράνσκι 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Αμπρίνες είχε 11. Τα δεκάλεπτα: 16-17, 29-37, 50-50, 71-68.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα