Πρώτο γύρισμα για Ψωμιάδη!

Διαφήμιση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τον τέως περιφερειάρχη για την εκπομπή τελεμάρκετινγκ

Ενας διαφορετικός Ψωμιάδης εμφανίστηκε χθες, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο τέως περιφερειάρχης στον ρόλο του διαφημιστή παπουτσιών για διαβητικούς! Πρόκειται για το διαφημιστικό βίντεο για το τηλεμάρκετινγκ που ετοιμάζει. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει οι πρώτες λήψεις, χθες υπήρξε συνέχεια με τα εξωτερικά γυρίσματα, που πραγματοποιήθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Ψωμιάδης ήταν σε μεγάλη φόρμα!

Καταρχάς με τους διάφορους περαστικούς, που εκείνη την ώρα περπατούσαν στην παραλία. «Γεια σου, Ψωμιάδη, μεγάλε. Τι γυρνάμε σήμερα;» ήταν η ατάκα που ακούστηκε από δύο ηλικιωμένους, ενώ δύο πιτσιρικάδες σταμάτησαν για να παρακολουθήσουν τη λήψη με την κάμερα και το μακρουλό ματσούκι για τον ήχο.

Στην πρώτη σκηνή, ο τέως περιφερειάρχης περπατά στην παραλία φορώντας τα διαβητικά παπούτσια. Στην επόμενη σκηνή, γίνεται η τυχαία συνάντηση με τέσσερις φίλους, που δηλώνουν κατευχαριστημένοι από την ποιότητα των παπουτσιών. Σχετικές και οι ατάκες που ακούγονται. Η κυρία δηλώνει: «Είχε δίκιο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τα παπούτσια έκαναν τη ζωή μας καλύτερη». Ο κύριος δίπλα της τονίζει με έμφαση: «Τα φόρεσα και βρήκα την υγειά μου!» Στην τρίτη σκηνή, εμφανίζεται και ένα ελικοπτεράκι, το οποίο πετά τη στιγμή που ο Ψωμιάδης αρχίζει να απομακρύνεται, έχοντας στην πλάτη του το Μακεδονία Παλλάς. Το ελικοπτεράκι συμβολίζει τη μεταφορά των παπουτσιών που… ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα. Οσο για το κλείσιμο και την τελευταία σκηνή, η οποία γυρίστηκε χθες, τραβήχτηκε πάνω στο γκαζόν. Δείχνει τον πρωταγωνιστή Ψωμιάδη να λέει με το γνωστό ύφος του, κοιτώντας στην κάμερα: «Θεωρώ ότι εγώ έκανα το καθήκον μου. Τώρα, εσείς αποφασίζετε για την υγεία σας».

Ζητήσαμε το σχόλιό του για τη «δημοκρατία». «Το τηλεμάρκετινγκ είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το κανονικό εμπόριο. Με λίγη θέληση ελπίζω να καθιερωθώ στον χώρο, όπως τη δεκαετία του ’70 και του ’80, που ήμουν ένας από τους πέντε καλύτερους εμπόρους παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη».
Το βίντεο θα είναι έτοιμο τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να προβληθεί σε τοπικά και αθηναϊκά κανάλια αλλά και στο διαδίκτυο.

Νίκος Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα