Υπό παραίτηση!

ΑΠΟΧΩΡΕΙ από την προεδρία ο Β. Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει «ανοιχτό μέτωπο» με τη Δικαιοσύνη, τον βαρύνουν κατηγορίες για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο, και, σύμφωνα με πληροφορίες, το αργότερο έως το τέλος Μαΐου θα ανακοινώσει την παραίτησή του από την προεδρία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ! Ισως για να… προλάβει τον ανακριτή Διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος εδώ και 15 ημέρες βάζει στον «πάγο» (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) παράγοντες, όπως ο Γιάννης Κομπότης, διαιτητές αλλά και αθλητικούς δικαστές που βρίσκονται στην… ατελείωτη λίστα του. Βέβαια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η «κίνηση» του Β. Μαρινάκη έχει και το σκεπτικό να προφυλαχθεί ο σύλλογος σε περίπτωση «επιπλοκής» με τις διεθνείς Ομοσπονδίες, αν και στον Πειραιά ξεκαθαρίζουν ότι «τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται». Ταυτόχρονα, στελέχη της ΠΑΕ αναφέρουν ότι ο Β. Μαρινάκης θα παραμείνει μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων», ενώ οι πληροφορίες θέλουν τους Σωκράτη Κόκκαλη (νεότερος υιός του Σ. Κόκκαλη), Πέτρο Κόκκαλη, Γιάννη Βρέντζο και Μιχάλη Κουντούρη ως τους επικρατέστερους για να αναλάβουν την προεδρία.

«Φλερτ» με Ταϊντέρ

Οι εξελίξεις στα διοικητικά δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Τουναντίον, ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν με την Τορίνο για την απόκτηση του 23χρονου Αλγερινού μέσου Σαφίρ Ταϊντέρ. Πάντως, οι Πειραιώτες έχουν στραφεί στην αυριανή φιέστα του πρωταθλήματος, μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή (19.00), όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους «ερυθρόλευκους». Εχουν απομείνει μόλις 2.000 εισιτήρια, και ο Τσόρι Ντομίνγκες κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης», υποσχόμενος ότι «θα δείξουμε καλύτερη εικόνα παιχνιδιού μετά το ματς του Κυπέλλου». Ο Αργεντινός μέσος, αναφερόμενος στην κακή απόδοση στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, παραδέχτηκε ότι «νιώθουμε άσχημα απέναντι στον κόσμο, έχουμε εισπράξει την αμφισβήτηση».
Στα αγωνιστικά, ο Β. Περέιρα δεν υπολογίζει στους Μανιάτη, Μποτία και Γιαννούλη.
*Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ οι Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι για τη συμπεριφορά τους στον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα