Συνελήφθη πάλι ο Σεϊσίδης

Σε βάρος του αντιεξουσιαστή εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία που διαπράχθηκε πριν από 15 χρόνια!

Στα «χέρια» των αστυνομικών Αρχών βρέθηκε, για ακόμα μία φορά, ο 42χρονος αντιεξουσιαστής Σίμος Σεϊσίδης για ληστεία που φέρεται ότι είχε διαπράξει πριν από 15 χρόνια! Με απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο 42χρονος αντιεξουσιαστής βρέθηκε με χειροπέδες εκ νέου το Σαββατοκύριακο. Ειδικότερα, συνελήφθη από το τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε ληστεία τραπεζικού υποκαταστήματος στη Νέα Χαλκηδόνα το 2000. Για την υπόθεση αυτή ο Σεϊσίδης καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών εξαγοράσιμη, προς πέντε ευρώ ημερησίως. Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καθώς δεν έχει καταβάλει το ποσό της εξαγοράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Κώστα Παπαδάκη, έχει υποβάλει αίτηση για τη μείωση του ποσού της εξαγοράς με την προσμέτρηση του χρόνου που έμεινε στις φυλακές, η οποία εκκρεμεί. «Διαμαρτύρομαι έντονα για τον υπερβάλλοντα ζήλο της Εισαγγελίας Εφετών να εκδώσει ένταλμα σύλληψης χωρίς να συντρέχουν όροι φυγοδικίας, σε συνδυασμό με την υπερβάλλουσα ολιγωρία της να απαντήσει στην αίτηση και να καθορίσει το υπόλοιπο της ποινής του» αναφέρει ο κ. Παπαδάκης. Επιπλέον, ο δικηγόρος επισημαίνει ότι η καταδίκη για τη ληστεία είναι «προκλητικά άδικη», καθώς μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο ήταν ένα δακτυλικό του αποτύπωμα σε νάιλον σακούλα, που βρέθηκε μία ώρα μετά τη ληστεία σε τοποθεσία ένα χιλιόμετρο από την τράπεζα.

«Ληστές με τα μαύρα»
Υπενθυμίζεται ότι ο Σεϊσίδης έχει αθωωθεί για την υποτιθέμενη συμμετοχή του στη συμμορία των «ληστών με τα μαύρα», ενώ στο παρελθόν την εποχή που ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε επικηρυχθεί με 600.000 ευρώ. Είχε συλληφθεί το 2010, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα