ΑΝΕΛ: Ο ελληνικός λαός έστειλε τον κ. Βενιζέλο στον κάδο της ιστορίας

Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, τον κατηγόρησε ότι «δεν απέφυγε για άλλη μια φορά να πει τα συνήθη ψέματά του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το e - mail Χαρδούβελη δεν περιείχε μειώσεις στις συντάξεις και αύξηση του ΦΠΑ».
Του καταλόγισε επίσης ότι «έδειξε περίτρανα ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ πως τα μεσαία και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας ήταν εκείνα που υπέστησαν το δυσβάσταχτο βάρος των οδυνηρών θυσιών που επέβαλαν ο ίδιος και ο συνέταιρός του στην αλήστου μνήμης μνημονιακή συγκυβέρνησή τους».

Όπως σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη, τα μόνα λάθη που «αναγνώρισε» ο κ. Βενιζέλος ήταν επικοινωνιακά. «Του φταίνε, δηλαδή, οι Έλληνες πολίτες που δεν ...μπόρεσαν να καταλάβουν και να αποδεχθούν πως οι σκληρές υφεσιακές πολιτικές και η εκτόξευση της ανεργίας ήταν για το ...καλό τους» σχολίασε και κατέληξε:
«Επειδή, όμως, ο ελληνικός λαός "έζησε στο πετσί του" για πέντε χρόνια τις συνέπειες των μνημονίων, γι' αυτό και έστειλε μια για πάντα τον κ. Βενιζέλο στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και στον κάδο της ιστορίας».

Πηγή:ΑΜΠΕ

Ετικέτες: