Βλαντιμίρ εσύ σούπερ σταρ!

Αντί να χαζεύουν τις αφίσες του Ζέιν, που πρόσφατα αποχώρησε από τους One Direction για να ακολουθήσει σόλο καριέρα ή να γεμίζουν τους τοίχους του υπνοδωματίου τους με τις ημίγυμνες εικόνες του Τζάστιν Μπίμπερ οι Ρώσοι έφηβοι έχουν το δικό τους είδωλο.

Έχουν δημιουργήσει το φαν κλαμπ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν. Τα 1500 μέλη του «VV Fan Club» -ηλικίας περίπου 18 χρόνων- συγκεντρώνουν εκτός από φωτογραφίες, T-shirts, κουβέρτες και άλλα αντικείμενα που πάνω τους έχουν το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου.
Τα φαν κλαμπ, είναι επιχειρήσεις απίστευτα κερδοφόρες , αναφέρει το «The Cut». Τα μέλη πληρώνουν αδρά για να αγοράζουν τα διάφορα αντικείμενα όπως κούκλες, μπλουζάκια, θεματικά ταξίδια, και ότι άλλο, τυλιγμένα μέσα στην αίγλη του θαυμασμού.
Οι περισσότεροι έφηβοι που ανήκουν στο φαν κλαμπ του Πούτιν θαυμάζουν τον Ρώσο πρόεδρο για την πολιτική και τα επιτεύγματά του, μερικές μάλιστα κοπέλες θεωρούν τον Πούτιν ως πρότυπο της πατρικής φιγούρας ή ακόμα και ως τον ιδανικό άντρα.
Ο Ούγγρος φωτογράφος Μπέλα Ντόκα που ταξιδεύει, φωτογραφίζει και παρουσιάζει την δουλειά του σε όλο τον κόσμο, πέρασε δύο εβδομάδες με το fan club του VV και εξεπλάγη από το επίπεδο της στήριξης προς τον Πούτιν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα