Φρίκη! Επνιξε στην μπανιέρα τη γυναίκα του

Μετά το έγκλημα,ο τυφλωμένος από τη ζήλια σύζυγος αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του

«Τυφλώθηκε» από τη ζήλια, έπνιξε τη γυναίκα του στην μπανιέρα του σπιτιού τους και, λίγα λεπτά αργότερα, έκοψε τις φλέβες του επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα, με δράστη έναν 45χρονο και θύμα τη 48χρονη σύζυγό του και μητέρα του 14χρονου παιδιού του (είχε άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο της), συγκλονίζουν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έντονο καβγά μεταξύ του ζευγαριού, ο 45χρονος έδεσε τη γυναίκα του, την οδήγησε με τη βία στην τουαλέτα του σπιτιού και, αφού πρώτα γέμισε την μπανιέρα, κράτησε το κεφάλι της κάτω από το νερό μέχρι που εκείνη εξέπνευσε.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, ο δράστης τοποθέτησε το άψυχο σώμα της συζύγου του στο κρεβάτι τους και επιχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα ξυράφι. Τον εντόπισαν αιμόφυρτο και λιπόθυμο δίπλα στη νεκρή σύζυγό του οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα ύστερα από τηλεφωνήματα των γειτόνων, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν από τη φασαρία και τις κραυγές της γυναίκας που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Ο 45χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Καβγάδες
Οπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται ότι ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του και, το τελευταίο διάστημα, οι καβγάδες τους ήταν συνεχείς. Ανθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού μιλούν για μια έντονη σχέση, με πολλές εκρήξεις ζήλιας από τον δράστη, που έκαναν τη 48χρονη να σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα