Βίκυ: Μπλέκει στις μίζες και πρ. υπουργό!

Τι κατέθεσε η σύζυγος του Ακη στις δύο εισαγγελείς Διαφθοράς – Αναμένεται νέα κλήση σύντομα σε Τσοχατζόπουλο

Επί τρεις και πλέον ώρες η Βίκυ Σταμάτη κατέθετε ενώπιον της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου και της επίκουρης εισαγγελέως Διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου σχετικά με όσα της έχει εκμυστηρευτεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος για τη διαφθορά στην πολιτική σκηνή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρώην υπουργού Αμυνας, η οποία έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, αναφέρθηκε σε τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο περιστατικό διαφθοράς, βάζοντας στο στόχαστρο των εισαγγελέων ένα πολιτικό πρόσωπο, πρώην υπουργό την περίοδο που ο σύζυγός της βρισκόταν στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το γεγονός ότι όσα κατέθεσε η κυρία Σταμάτη, επιβεβαιώνοντας όσα είχε αναφέρει στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρείο, προέρχονται από εξιστορήσεις του συζύγου της καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να περάσει και αυτός το «κατώφλι» των εισαγγελέων Διαφθοράς. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθεί σε κατάθεση ο Ακης Τσοχατζόπουλος καθώς και άλλα πρόσωπα, τα οποία μπορούν είτε να επιβεβαιώσουν είτε να διαψεύσουν αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η αίτηση αναστολής
Η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη ήρθε δύο 24ωρα προτού κριθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής των 12 ετών κάθειρξης που της έχει επιβληθεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Σύμφωνα, πάντως, με τον συνήγορο υπεράσπισής της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη δεν ζητάει «αντίδωρο» για όσα κατέθεσε, ενώ, όπως επισήμανε, η αποφυλάκιση είναι σκοπός της μόνο προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της. Αρχικά, η κυρία Σταμάτη συνοδευόταν ενώπιον των εισαγγελέων από τον θεράποντα ψυχίατρό της, ο οποίος, αφού διαπίστωσε ότι είναι σε θέση να καταθέσει, αποχώρησε.

Νωρίτερα, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου έφτασε στο Εφετείο με κλούβα, στην οποία επέβαιναν άλλες δύο κρατούμενες. Ενώ εκείνες αποβιβάστηκαν, η κυρία Σταμάτη αρνήθηκε να κατέβει, για να αποφύγει τα φλας! Τελικά, με παρέμβαση του συνηγόρου της, η κλούβα μετακινήθηκε 20 μέτρα προς την είσοδο του γκαράζ και, έτσι, η Βίκυ Σταμάτη κατέβηκε και εισήλθε από τον χώρο στάθμευσης στο δικαστικό μέγαρο, περπατώντας μόνο μερικά μέτρα!

Βάσω Παλαιού

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα