Εκαναν «Papades » και πήραν τη κούπα!

Η Εκκλησιαστική Ακαδημία πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο!

Οι Papades στέφονται πρωταθλητές στο ποδόσφαιρο! Η ομάδα της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε νικήτρια στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου UniLeague, που έγινε στη βόρεια Ελλάδα. Οι μελλοντικοί θεολόγοι και κληρικοί κατάφεραν να σκοράρουν με επιτυχία και να αναρριχηθούν στην κορυφή, νικώντας στον τελικό αγώνα.

Στο πλαίσιο του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος UniLeague 5Χ5 οι Papades αναμετρήθηκαν στο γήπεδο με τους Nerds, τους παίκτες της ομάδας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. Ο αγώνας έληξε με σκορ 3-2 και νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος βόρειας Ελλάδας αναδείχθηκε για δεύτερη φορά αυτή της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.
«Οι σπουδαστές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έπαιξαν καλά, κατάφεραν να πετύχουν περισσότερα γκολ και να ανακηρυχθούν νικητές. Τους αξίζουν συγχαρητήρια», τονίζει στη «δημοκρατία» ο πατήρ Γρηγόριος Σταμκόπουλος, πρόεδρος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

«Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους να αθλούνται. Η άσκηση του σώματος είναι αναγκαία για τον άνθρωπο και στην εκκλησιαστική ζωή. Ο άνθρωπος δεν είναι μονοδιάστατος, αποτελείται από ψυχή και σώμα, χρειάζεται να τα εξασκεί και τα δύο. Το σώμα για την Εκκλησία αποτελεί τον ναό του Αγίου Πνεύματος» προσθέτει ο πατήρ Γρηγόριος.

Οι Papades δημιουργήθηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια. Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στην ομάδα αγαπούν τον αθλητισμό και προσπαθούν εκτός από την άθληση της ψυχής να εξασκούν και το σώμα τους.
«Ως φοιτητές διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες» αναφέρει από την πλευρά του ο πρόεδρος των φοιτητών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας, πατήρ Θεολόγος Τσαμπάζης.
«Μέσα από όλες αυτές τις δράσεις», προσθέτει, «προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε κοινωνικό έργο».

Θάνος Χερχελτζής

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα