Ληστεία βγαλμένη από σενάριο ταινίας στην Αττική Οδό!

Παριστάνοντας τους αστυνομικούς έκλεψαν ρολόγια και μετρητά που μετέφεραν τρεις κοσμηματοπώλες

«Κινηματογραφική» ληστεία έγινε το βράδυ της Κυριακής, σε βάρος τριών εμπόρων πολυτελών ρολογιών, από τρεις αλλοδαπούς ένοπλους ληστές, που προσποιήθηκαν μάλιστα τους αστυνομικούς! Η απίστευτη ληστεία έγινε στην Αττική Οδό, λίγο πριν από τα διόδια Κορωπίου. Οι τρεις έμποροι (ένας εκ των οποίων, ο Δημήτριος Αλβανός, διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Συντάγματος) είχαν μεταβεί στο Μόναχο της Γερμανίας για ένα παζάρι πολυτελών ρολογιών που γίνεται εκεί κάθε δύο μήνες και συμμετείχαν με το δικό τους περίπτερο. Επέστρεψαν αεροπορικώς περίπου στις 11 το βράδυ της Κυριακής και στις αποσκευές τους είχαν περίπου 40.000 ευρώ σε μετρητά και ρολόγια, μεταξύ των οποίων και Rolex, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ.

Οι άλλοι δύο έμποροι, Γιάννης Μουμούρης και Ηλίας Μεσετζιάν, αποχώρησαν με το τζιπ του Δημήτρη Αλβανού και, κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους, λίγο πριν από τα διόδια Κορωπίου επί της Αττικής Οδού, ένα πρόσφατα κλεμμένο Audi A3 από την περιοχή της Γλυφάδας με φάρο περιπολικού τούς έκανε σήμα να σταματήσουν.

Πάνοπλοι

Οι επιχειρηματίες σταμάτησαν και μέσα από το Audi βγήκαν τρεις ένοπλοι άντρες που φορούσαν στολές αστυνομικών και τους ανάγκασαν με την απειλή των όπλων να βγουν από το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, τους αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα και το τζιπ και τράπηκαν σε φυγή με αυτό και με το κλεμμένο Audi. Σαστισμένοι οι τρεις άνδρες περπάτησαν μέχρι τα διόδια, όπου κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν καμένα και τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα επί της οδού Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί, έξω από το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων. Οι Αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για ληστεία με εσωτερική πληροφόρηση, από πρόσωπα που με κάποιον τρόπο γνώριζαν τις κινήσεις των επιχειρηματιών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα