Πανίκας: Αυτοί που με κυνήγησαν

Ο τέως περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας  «φωτογράφισε» τον Μιχ. Τρεμόπουλο, αλλά και στενούς συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά

Αποκαλυπτικός ήταν για άλλη μια φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αυτή τη φορά ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είπε… ονόματα και διευθύνσεις, αποκαλύπτοντας τα πολιτικά πρόσωπα που, όπως εκτιμά ο ίδιος, τον κυνήγησαν κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας.

Ο κ. Ψωμιάδης κάνοντας έναν μικρό πολιτικό απολογισμό σημείωσε ότι δεν μετανιώνει. «Δεν κλαίγομαι, είμαι όρθιος, ζωντανός και θα τα καταφέρω. Τριάντα πέντε χρόνια στην πολιτική είχα κοντά μου ένα εκκολαπτήριο αγνωμόνων και αχάριστων. Ο Θεός να τους έχει καλά να μην τραβήξουν στη ζωή τους αυτά που περνάω εγώ, η οικογένειά μου και κάποιοι συνεργάτες μου. Δεν το μετανιώνω, τους έκανα μάγκες, επώνυμους, τους ευεργέτησα, τους έδωσα θέσεις. Αλλοι έγιναν βουλευτές, άλλοι έγιναν νομαρχιακοί σύμβουλοι. Δεν το μετανιώνω. Αυτό που χαίρομαι είναι που είμαι ακόμα μέσα στην ψυχή του Ελληνα. Ενας άνθρωπος με κυνήγησε, ένας φιλοσκοπιανός, δικομανής, οικολόγος και πάνω εκεί ήρθε και κάθισε ένα κομμάτι της Πολιτικής Ανοιξης» σημείωσε με νόημα ο κ. Ψωμιάδης. Με αυτές τις λέξεις «φωτογράφισε» τον Μιχάλη Τρεμόπουλο, με τον οποίο παλιότερα στο πλαίσιο του νομαρχιακού συμβουλίου αλλά και στη συνέχεια στο περιφερειακό συμβούλιο είχαν μεγάλες κόντρες, αλλά και κάποιους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Ολα αυτά σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στην αλλαγή της επαγγελματικής του πορείας. «Από μικρό παιδί δούλευα και συνεχίζω να δουλεύω. Μου λένε “μα γιατί”. Πρέπει να σταθώ όρθιος. Εχω μπει στον Τειρεσία. Εχεις δει κανέναν πολιτικό να μπαίνει στον Τειρεσία; Αυτό έμαθα να κάνω, να δουλεύω. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Θα μπω λίγο πιο δυνατά. Δεν πρέπει να ζήσω την οικογένειά μου; Εντάξει, φάγαμε μια σφαλιάρα, θα σταθούμε όρθιοι, ο κόσμος θα μας στηρίξει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα