Από την Πέμπτη η ΕΡΤ στους δέκτες

Επιστρέφει στους δέκτες την Πέμπτη 11 Ιουνίου η ΕΡΤ με νέο πρόγραμμα.

Το άνοιγμα θα κάνουν στις 06:00 οι δημοσιογράφοι Νίκος Αγγελίδης και Βασιλική Χαϊνά με την «Πρωινή Ενημέρωση» μέχρι τις 08:00 ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν και μέχρι τις 10:00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12:00 ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ θα συνεχιστεί στις 16:00 με την εκπομπή «OnERT» και τους Ελένη Χρονά και Ανδρέα Ροδίτη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα μεταδοθεί στις 21:00 και θα το παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ενώ η ανασκόπηση της ημέρας στο νυχτερινό δελτίο, στις 24:00.

Στις 22:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό.

Στο πλαίσιο ανοίγματος της ΕΡΤ προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου στις 20:00 από τα Μουσικά Σύνολα και υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη.

Επί σκηνής επίσης θα βρεθούν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι: Θάνος Μικρούτσικος με την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαϊδη, η λαϊκή ορχήστρα Χρήστος Λεοντής υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και με τη σύμπραξη των Ιωάννας Φόρτη και Ζαχαρία Καρούνη, ο Γιώργος Ανδρέου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, οι Encardia, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Απόστολος Ρίζος και ο Νίκος Ζιώγαλας.

πηγή: ΑΠΕ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα