Κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών

Με μια συνδυαστική κίνηση οι συγκεντρωμένοι ανέβηκαν στην ταράτσα του υπουργείο και κρέμασαν τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου με σύνθημα: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε! Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας». Συνθήματα όπως «ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θέλουν συμφωνία, τσακίζουν τον λαό για την πλουτοκρατία», «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, τσάκισε μνημόνια και αφεντικά» και «Εδώ, εδώ με αγώνα ταξικό, γιατί εμείς δεν ζούμε με 400 Ευρώ», δονούν την ατμόσφαιρά στην είσοδο του υπουργείου, επί της οδού Νίκης.

Ήδη πάνω από 700 συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής. Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στις 7.30 το απόγευμα στην Ομόνοια και σε όλα τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της χωράς.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα