Εδιωξαν άρον άρον τον ΓΑΠ από ταβέρνα στον Πόρο

Ζητούσαν εξηγήσεις για το Μνημόνιο

Αντί για τα ψάρια (που παρήγγειλε) ο Γιώργος Παπανδρέου «έφαγε» τελικά στον Πόρο άγριο κράξιμο! Σε ταβέρνα της Πούντας όπου βρέθηκε προχθές το βράδυ απειλήθηκε θερμό επεισόδιο, όταν θαμώνες τον πλησίασαν απειλητικά ζητώντας του εξηγήσεις για την προσφυγή στο ΔΝΤ και την πολιτική του Μνημονίου που εφάρμοσε.

Χωρίς αίσθηση για το πού βρίσκεται, όπως επίσης και για τις συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής του, ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές στο νησί του Αργοσαρωνικού και στο πλαίσιο αυτών αποφάσισε να κάνει μια βραδινή βόλτα στο νησί και να καθίσει με την παρέα του σε ταβέρνα της Πούντας προκειμένου να απολαύσει ψάρια και άλλα πιάτα με θαλασσινά. Δεν υπολόγισε ωστόσο την οργή των κατοίκων της περιοχής. Δύο από αυτούς τον πλησίασαν με απειλητική διάθεση, τον σκούντηξαν και κατόπιν του φώναζαν «εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο ΔΝΤ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια τη στιγμή που οι Ελληνες πεινάνε».

Ο πρώην πρωθυπουργός αρχικά φέρεται ότι κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις. Οταν όμως κατάλαβε ότι αυτό ήταν μάταιο, ζήτησε από την παρέα του να αποχωρήσουν. Κάτι που έγινε προκειμένου να μη λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις το επεισόδιο που φέρεται ότι έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Ο Πόρος είναι ένας από τους τακτικούς προορισμούς του κ. Παπανδρέου, επισκέπτεται το νησί για το αγαπημένο του σπορ, το κανό, και διαμένει στο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται έξω από τη χώρα, στο ανατολικό άκρο.

Ετικέτες: