«Εφοδος» (!) από τους απλήρωτους της ΝΔ!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Συγγρού. Οργισμένοι υπάλληλοι επιχείρησαν χθες να εισβάλλουν στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά για να διαμαρτυρηθούν

Οπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και γκρίνια – πόσο μάλλον όταν έχει προηγηθεί ένα εκλογικό βατερλό. Μόνο που χθες η γκρίνια μετατράπηκε σε οργή και «επανάσταση». Την ώρα που η Συγγρού ανακοίνωνε (έστω και αργά και έπειτα από πιέσεις τόσο των στελεχών της Ν.Δ. όσο και του Κώστα Καραμανλή) τη συνάντησή του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, σημειωνόταν «έφοδος» των απλήρωτων εργαζομένων στο κόμμα!

Οι υπάλληλοι, που έχουν να πληρωθούν πέντε μήνες (!) και αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης, οργισμένοι και με δάκρυα στα μάτια επιχείρησαν να κάνουν… ντου στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά για να διαμαρτυρηθούν. Τελικά τους σταμάτησαν την τελευταία στιγμή ο Κώστας Μπούρας (διευθυντής γραφείου προέδρου) και ο Κ. Τσιμάρας (γενικός διευθυντής), οι οποίοι επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν λέγοντάς τους ότι θα πάρουν δύο μισθούς έως την άλλη εβδομάδα. Επειτα από τη νέα υπόσχεση εκτονώθηκε το επεισόδιο.

Κατά τα άλλα χθες επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη είναι δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα. Χθες η κυρία Μπακογιάννη έδωσε συνέχεια στην κόντρα της με τον τέως πρωθυπουργό αναφέροντας: «Είναι γνωστό ότι δεν συζητάμε με τον Αντώνη Σαμαρά εδώ και καιρό»… Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία της να μεταβεί στο Μαξίμου. «Μιλάω με τον Καραμανλή. Νομίζω ότι ήξερε… Δεν τον ενημέρωσα εγώ» είπε.
Κληθείσα, εξάλλου, να σχολιάσει τη συνάντηση που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή την Τρίτη, η βουλευτής της Ν.Δ. τη χαρακτήρισε «χρήσιμη». Αναφερόμενη, τέλος, στις εσωκομματικές εξελίξεις στη «γαλάζια» παράταξη η κυρία Μπακογιάννη είπε: «Δεν κινείται τίποτα. Κανείς δεν κινεί κάτι. Δεν κινούμαι, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα εσωτερικά της Ν.Δ. την ώρα που η χώρα είναι σε τόσο κρίσιμη κατάσταση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από τη μεριά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχώρισε τη θέση του λέγοντας: «Δεν είναι καλές οι κινήσεις που μας βάζουν σε εσωστρέφεια, γιατί παρερμηνεύονται και εντάσσονται στη σφαίρα του κουτσομπολιού. Το κόμμα έχει όργανα». Οσο για τον Αδωνι Γεωργιάδη, έλεγε ειρωνικά ότι θα ζητήσει και εκείνος συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα (προκαλώντας και πάλι άφθονο… γέλιο).
Τέλος, κύκλοι της Συγγρού, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, υποστήριζαν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν σκοπεύει να ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου αρχηγών (θέση που, πάντως, δεν αποκλείεται να αλλάξει).

Νίκος Ελευθερόγλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα