Θέμα στο εξωτερικό η απόφαση για Μαρινάκη

Όπως ήταν φυσικό, η κατάθεση του προέδρου του Ολυμπιακού στον ανακριτή και οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν μεταδόθηκε και σε ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε για συμμετοχή σε υποθέσεις διαφθοράς. Απαγορεύτηκε η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Ο μεγιστάνας της ναυτιλίας θα πρέπει, επίσης, να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα» γράφει το Eurosport, σημειώνοντας ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μαρινάκης θα πρέπει να αποχωρήσει από τα διοικητικά των «ερυθρολεύκων».

«Απαγόρευση και εγγύηση για συμμετοχή σε στημένα» είναι ο τίτλος της ισπανικής «El Mundo Deportivo», η οποία στο ρεπορτάζ της αναφέρεται στην εγκληματική οργάνωση και στην προσπάθεια των ελληνικών δικαστικών αρχών να φέρουν στο φως υποθέσεις στημένων αγώνων στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Ανάλογο και το ρεπορτάζ σε μια ακόμα εφημερίδα της Καταλονίας, την «Sport».

Tην είδηση μετέδωσε άμεσα και ο ανταποκριτής του πρακτορείου Reuters στην Αθήνα αναφέροντας μάλιστα εκτός από από όλα έγιναν το πρωί στην Ευελπίδων και την πρόθεση Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ζητήσουν τη λήψη μέτρων.

Στην Ολλανδία αναφέρονται στους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο χαρακτηρίζουν Mr. Big και συγκρίνουν με τον Λουτσιάνο Παβαρότι!

Η βραζιλιάνικη έκδοση του διάσημου δικτύου ESPN τονίζει ότι οι ελληνικές αρχές επέβαλαν ποινή στον Βαγγέλη Μαρινάκη για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια.

πηγή: sdna.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα