Εκδηλώσεις με συναυλίες και ταινίες στη Γλυφάδα

Με τριήμερες εκδηλώσεις στο οικολογικό πάρκο Ευρυάλης ξεκινά ο “πολιτισμός της γειτονιάς”, που θα γεμίσει τις καλοκαιρινές βραδιές στη Γλυφάδα. Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει δύο συναυλίες, ανοιχτές στο κοινό, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα προβολής ταινιών σε υπαίθριους χώρους, που θα είναι επίσης ανοιχτό σε όλους τους πολίτες.

Αυτό το Σάββατο, 27 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ., στο πάρκο Ευρυάλης (οδός Βενιζέλου) οιencardia παίζουν και τραγουδούν μελωδίες εμπνευσμένες από τα τραγούδια και την παράδοση των ελληνόφωνων της Κάτω Ιταλίας και χορεύουν στους εκρηκτικούς ρυθμούς του ιταλικού Νότου. Τραγούδια, χοροί και θρύλοι από τις ατελείωτες μαγικές διαδρομές των encardia!

Την Κυριακή, 28 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ., τη σκυτάλη στο πάρκο Ευρυάλης παραλαμβάνει η Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη και η Στέλλα Καρύδα, για να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους σε μια βραδιά “κάτω από τα αστέρια”.

Τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., ξεκινούν οι εκδηλώσεις “Σινεμά ο Παράδεισος”, με προβολή ταινιών και ελεύθερη πρόσβαση για όλους! Στην πρεμιέρα των εκδηλώσεων θα προβληθεί η παιδική ταινία “Το νησί των πειρατών”.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα