Μαρίν Λεπέν: Θα γίνω η μαντάμ Frexit

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι αναπόφευκτη δήλωσε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι της θα την ακολουθούσε και η Γαλλία.

«Κερδίσαμε ορισμένους μήνες αναβολής, αλλά το πρόβλημα θα επιστρέψει» δήλωσε στο Βloomberg η υποψήφια για την γαλλική προεδρία. «Σήμερα μιλάμε για Grexit, αύριο θα μιλάμβε για Brexit και την μεθεπόμενη για Frexit» πρόσθεσε.

Η 46χρονη Μαρίν Λεπέν προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές στην Γαλλία, μπροστά από τον Φρανσουά Ολάντ, τον πρώην πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς. Είναι η μόνη από τους τέσσερις που ζητάει την έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ.

«Θα γίνω η μαντάμ Frexit αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μας δώσει πίσω την νομισματική, νομική, θεσμική και δημοσιονομική μας κυριαρχία» είπε η κ. Λεπέν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα