Τέλος για τον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Παναγόπουλος!

Η αρχή έγινε με τις απολύσεις όσων εργάζονταν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΑΝΤ1 (ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρία) και συνεχίστηκε με την απομάκρυνση της παρουσιάστριας των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 Εύης Φραγκάκη, αλλά και των δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος Μιχάλη Τσώχου και Νίκου Δελεγραμμάτικα.

Τώρα σειρά να φύγει από τον ΑΝΤ1 είχε ο δημοσιογράφος -και εκτελών χρέη διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Ανδρέας Παναγόπουλος.
Σύμφωνα με διαρροές η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών έγινε κοινή συναινέσει, καθώς ο Α. Παναγόπουλος (θέλοντας και μη) είχε συμφωνήσει να αποχωρήσει από το κανάλι των Κυριακού – μάλιστα είχε ενημερωθεί σχετικά από την αρχή του έτους. Ο Παναγόπουλος, όπως γράφει το enimerosi24, θα παραμείνει στο πόστο του έως το τέλος Ιουλίου για να μπορέσουν προφανώς να «βγουν οι άδειες» των συναδέλφων του στο ήδη αποψιλωμένο ειδησεογραφικό τμήμα…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα