ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Η Μακεδονία μας δεν απεβίωσε, όσο και να το θέλει η διεθνιστική ελίτΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Με την ψήφιση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Τσίπρας πέτυχε μελλοντικά και μετά θάνατον να έχει άπειρες πλατείες, αγάλματα του εαυτού του και οδούς με το όνομά του. Οχι όμως εδώ, στην Ελλάδα, αλλά στα Σκόπια.

Στα Σκόπια θα χτιστούν όλα αυτά, γιατί η Αριστερά της Ελλάδος κατάφερε να γίνει επίσημα ο εθνάρχης των Σκοπιανών – και είμαι σίγουρος ότι δοξαστικές σάλπιγγες από κάθε ελιτιστική και διεθνιστική πλευρά του πλανήτη θα ηχήσουν προς τιμήν του Τσίπρα. Περιμένουμε ακόμα και Νόμπελ Ειρήνης για τον ξεπουλημένο νεοκατσαπλιά, που χάρισε τη Μακεδονία μας – τίποτα πλέον δεν είναι απίθανο.

Μεγάλη απογοήτευση είχα που χθες, Δευτέρα, στη Μακεδονία, αλλά και ευρύτερα στην Ελλάδα, σχολεία, Δημόσιο και τράπεζες λειτούργησαν κανονικά, χωρίς καμία απεργία ή αποχή ως διαμαρτυρία ενάντια στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό δείχνει και το βαθύτατο πρόβλημα μηδενικής εθνικής συνείδησης και ελλειμματικής εθνικής ταυτότητας του λαού μας.

Πώς, όμως, μπορούμε πλέον να αντιδράσουμε εμείς, οι πατριώτες; Τι μας έμεινε ως θεσμικό όπλο στη φαρέτρα μας, εκτός από τα ειρηνικά συλλαλητήρια εκατομμυρίων Ελλήνων που διοργανώθηκαν το προηγούμενο έτος για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας; Δυστυχώς, η Συμφωνία των Πρεσπών επικυρώθηκε με δημοκρατικό τρόπο, η προδοτική εκχώρηση έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της Βουλής μας. Οσο και να υπογραμμίζουν εμφατικά οι συστημικοί κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης ότι «δεν αντιστρέφεται πλέον η συμφωνία», έχουμε να τους πούμε πως μόνο ο θάνατος δεν αντιστρέφεται – και η Μακεδονία μας δεν απεβίωσε, όσο και να το θέλει η διεθνιστική ελίτ.

Η συμφωνία αντιστρέφεται με ένα δημοκρατικό δημοψήφισμα, το οποίο θα ρωτάει τον ελληνικό λαό: «Αναγνωρίζουμε κράτος στον πλανήτη που έχει στην ονομασία του το συνθετικό «Μακεδονία»; ΟΧΙ/ΝΑΙ».

Η καθολικά αρνητική και συντριπτική απάντηση θα ακυρώσει άμεσα την ντροπιαστική απόφαση των 153 ενδοτικών βουλευτών (και του ενός «παρών», του Ψαριανού), η οποία στιγμάτισε και ατίμασε την εθνική αξιοπρέπειά μας.

Η καθοδηγούμενη από αμερικανικά και γερμανικά κέντρα εξουσίας Βουλή μας μπορεί να οδηγηθεί προς την αναμφισβήτητη πλειοψηφική βούληση του έθνους μας (πάνω από 85% των Ελλήνων τάσσεται κατά της εκχώρησης του όρου «Μακεδονία» στα Σκόπια) μόνο με ένα τρανταχτό και ηχηρό δημοψήφισμα.

Στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται στηρίζουμε πατριωτικά κόμματα που θα παλέψουν γι’ αυτό το δημοψήφισμα, το οποίο θα ξεπλύνει την ντροπή.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα