Κουτσούμπας: Οι εκβιασμοί του λαού καλά κρατούν

“Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα της Κυριακής και οι εκβιασμοί καλά κρατούν”, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, για να συνεχίσει:

“Από την μιά η ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ μαζί με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι εκβιάζουν τον λαό για να πει Ναι στην ευρωπαϊκή πρόταση-καρμανιόλα και από την άλλη εκβιάζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη της Χρυσής Αυγής για να αποσπάσουν το “Ναί” στο δικό τους μνημόνιο”.

O Γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ είπε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε χθες ότι η πρότασή του είναι στο τραπέζι και από την επόμενη εβδομάδα η διαπραγμάτευση θα αφορά ένα νέο πρόγραμμα, δηλαδή ένα νέο μνημόνιο.

“Η κυβέρνηση προτείνει το “Όχι”, αλλά στην ουσία παίζει το παιχνίδι του “Ναί” και με το ψεύτικο δίλημμα που θέτει καλώντας τον λαό να επιλέγει δήθεν το λιγότερο κακό μνημόνιο και με το κλίμα τρομοκρατίας που ενισχύει με μέτρα σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων και με τους περιορισμούς που βάζει να πάρουν από τις τράπεζές τους μισθούς και συντάξεις και με τα παζάρια που συνεχίζει με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, ενισχύσει τον εκβιασμό της άλλης πλευράς” υπογράμμισε ο ίδιος.

Το ΚΚΕ, τόνισε, καλεί τον ελληνικό λαό να απορρίψει όλους τους εκβιασμούς, να φθάσει στην κάλπη με την πρότασή του και να πει “δεν διαλέγουμε αντιλαϊκά μέτρα, δεν διαλέγουμε νέα μνημόνια, ακυρώνουμε όλα τα ψευτοδιλλήμματα, λέμε “Όχι” στην πρόταση ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ και στην πρόταση της κυβέρνησης γιατί και οι δύο πτωχεύουν τον λαό. Απαιτούμε αποδέσμευση από την λυκοσυμμαχία της ΕΕ με τον λαό πραγματικά στην εξουσία”.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα