Με τον Παπασταύρου στις Βρυξέλλες ο Μεϊμαράκης!

Δίπλα δίπλα στο ίδιο αεροπλάνο της γραμμής και σε οικονομική θέση ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, για να συμμετάσχουν στις συνόδους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, αντίστοιχα, βάζοντας φωτιά στα σενάρια για κόμμα «ομπρέλα» με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Ο κ. Μεϊμαράκης βρέθηκε αντιμέτωπος με τοποθετήσεις μελών του ΕΛΚ που έθεσαν θέμα αναξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης και επιχείρησε να τους διαβεβαιώσει ότι η στήριξη της Ν.Δ. στον πρωθυπουργό αποσκοπεί στην υλοποίηση της συμφωνίας. «Η Ν.Δ. κάνει το εθνικό της καθήκον. Προσπαθεί να πείσει τους Ευρωπαίους ότι πρέπει να υπάρξει μια καλή συμφωνία» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Φέρεται μάλιστα, στο περιθώριο της συνόδου, να είχε συνάντηση με την Ανγκελα Μέρκελ, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Ζοζέφ Ντολ, αποφεύγοντας τα πολλά πολλά με τον Μάνφρεντ Βέμπερ λόγω των επιθέσεών του στην Ελλάδα. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τον κ. Μεϊμαράκη συνόδευε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Σταύρος Παπασταύρου, γνωστός από την εμπλοκή του στη «λίστα Λαγκάρντ». Στην αποστολή ήταν επίσης ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος.
«Ο πρόεδρος Ολάντ και όλοι οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές ηγέτες που συμμετείχαν στη σύσκεψη πήραν μια ξεκάθαρη θέση απέναντι στις ακραίες απόψεις που απειλούν την εθνική κυριαρχία της χώρας και οδηγούν σε Grexit» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα