«Κόκκινος» ο Καπίνο

Ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε στον Ολυμπιακό συμβόλαιο για τρία χρόνια

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Η ενίσχυση της άμυνας ξεκίνησε από τον «άσο»! Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της Μάιντζ για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 2.000.000 ευρώ, ενώ ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι Πειραιώτες υπενθυμίζεται πως πριν από οκτώ χρόνια είχαν την ευκαιρία να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με μόλις 20.000 ευρώ, ωστόσο, δεν τα είχαν καταβάλει στον Ερμή Κορυδαλλού, που τα ζητούσε ως χορηγία για αθλητικό εξοπλισμό. Για… αντίποινα, η πειραιώτικη ερασιτεχνική ομάδα τον είχε προτείνει στον Παναθηναϊκό, και κάπως έτσι λοιπόν βρέθηκε από του Ρέντη και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου προπονούνταν, στην Παιανία και σε εκείνες του «τριφυλλιού». Ολα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού» δήλωσε ο Καπίνο για τη συνεργασία με τους «ερυθρολεύκους», προσθέτοντας πως «όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα!». Πάντως, πολλοί θεώρησαν ότι η προσθήκη του 21χρονου γκολκίπερ έγινε γιατί σύντομα επρόκειτο να αποχωρήσει ο Ρομπέρτο, ωστόσο οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου διευκρίνισαν ότι αποκτήθηκε για να συνθέσει μαζί με τον Ισπανό το βασικό δίδυμο τερματοφυλάκων. Αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα κουνήσει μαντίλι είναι ο Γκιόργκι Λόρια, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Τράμπζονσπορ. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Ελαμπντελαουί, ενώ ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Τζένοα προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά 4.000.000 ευρώ και τον Φετφατζίδη για την απόκτηση του Μαζουάκου.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την αγορά του εξωτερικού αποτελεί προτεραιότητα των νταμπλούχων Ελλάδος.

Η λίστα

Ο Νέτο παραμένει στην κορυφή της λίστας, όμως οι απαιτήσεις της Ζενίτ είναι υψηλές, ενώ θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Γάλλου εξτρέμ της Μονπελιέ, Αντονί Μουνιέ.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο χθεσινό πρώτο φιλικό προετοιμασίας, …. με …. την Ντούκλα Πράγας. Από τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισε ο….

Στο μεταξύ, διοικητικά στελέχη της Φενέρμπαχτσε διέψευσαν ότι έστειλαν επιστολή στην UEFA για τον Ολυμπιακό ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα