«Επιστρέφω στη ΝΔ για τον Βαγγέλη»

«Θα επιστρέψω ως λοχίας» λέει ο Παν. Ψωμιάδης που επιτίθεται κατά του «αχάριστου» Σαμαρά

Προ των πυλών της Ν.Δ. βρίσκεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Η αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος φέρνει τον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτή πολύ κοντά στην απόφαση να επιστρέψει στο «μαντρί», όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε χθες στη «δημοκρατία».

«Η Ν.Δ. απέκτησε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναν γνήσιο αστό αλλά και ταυτόχρονα λαϊκό ηγέτη. Προσωπικά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ακουστεί το ενωτικό σάλπισμα της Ν.Δ. προς τις δυνάμεις που βρίσκονται κοντά της. Ο Μεϊμαράκης όσο τον γνωρίζω -και τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια- είναι συναινετικός και συνεννοήσιμος» τονίζει ο κ. Ψωμιάδης, σημειώνοντας με νόημα ότι η αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος πρέπει να προχωρήσει περισσότερο.

«Κομματικό καρτέλ»

«Καμία αλλαγή στην πυραμίδα δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική, αν δεν σπάσει άμεσα το κομματικό καρτέλ του προηγούμενου προέδρου. Ο Αντώνης Σαμαράς φάνηκε απέναντί μου αχάριστος, αγνώμων και άδικος» σημείωσε.

Οταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, έδειξε ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του στη Ν.Δ. «Επειδή δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα, αλλά κάποιος που βγήκε από τα σπλάχνα του λαού της Ν.Δ., θα επιστρέψω ως λοχίας και όχι ως στρατηγός. Θεωρώ ότι υπό κάποιες σοβαρές προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψω στη Ν.Δ. έχοντας έναν συγκεκριμένο ρόλο» καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος διέκοψε τις σχέσεις του με τη Ν.Δ. μετά τις δεύτερες εκλογές του 2012 και τη νίκη της Ν.Δ.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό η προσέγγιση Μεϊμαράκη – Ψωμιάδη να επιταχυνθεί και από ακόμη έναν λόγο, που ακούει στο όνομα Νίκος Καραχάλιος. Ο πρώην γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ. διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Ψωμιάδη, ενώ βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό του νέου προέδρου της Ν.Δ. Εγιναν, όπως μαθαίνουμε, και οι πρώτες κλήσεις προς το κινητό του κ. Ψωμιάδη.

Νίκος Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα