Στο βουνό εκεί ψηλά με τη Μέρκελ

Η καγκελάριος κάνει διακοπές σε ιταλικό χωριό των Αλπεων!

Με κλασικό look Γερμανού τουρίστα και τον «κύριο Μέρκελ» στο πλευρό της, η καγκελάριος της Γερμανίας έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές με χειμερινή διάθεση. Η Ανγκελα Μέρκελ και ο Γιοαχίμ Ζάουερ επέλεξαν το ιταλικό ορεινό χωριό Σούλντεν, στο νότιο Τιρόλο των Αλπεων, για έβδομη φορά, αφού με πληθυσμό μόλις 400 κατοίκων αποτελεί για εκείνους ιδανικό ησυχαστήριο.

Το ζευγάρι μένει πάντα στο ίδιο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με θέα το Ορτλερ, το υψηλότερο όρος των ανατολικών Αλπεων, σε ύψος 3.905 μέτρων, και αρέσκεται στην πεζοπορία και τις κοντινές εκδρομές υπό την επαγγελματική καθοδήγηση του θρύλου της ορειβασίας Ράινχολντ Μέσνερ. Κατά την άφιξή τους στην περιοχή, μάλιστα, στις αρχές της εβδομάδας, η Μέρκελ και ο Ζάουερ επισκέφτηκαν και το Mountain Museum, το υψηλότερο μουσείο του νότιου Τιρόλο, σε ύψος 2.275 μέτρων, το οποίο έχει ιδρύσει ο ίδιος ο Μέσνερ. Η καγκελάριος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο Βερολίνο στα μέσα Αυγούστου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα