«Εφυγε» στα 78 του ο Κ. Κωνσταντινίδης

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 χρονών ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις βουλευτές που είχαν οριστεί ειδικοί εισαγγελείς στην περίφημη δίκη του σκανδάλου Κοσκωτά. Ο γνωστός δικηγόρος, που διετέλεσε και βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ., πέθανε από εμβολή που υπέστη ύστερα από εγχείρηση καρδιάς, στην οποία είχε υποβληθεί, και χθες το μεσημέρι κηδεύτηκε στο Ωραιόκαστρο.

Το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσαν οι συγγενείς και η οικογένειά του καθώς και πλήθος κόσμου, αλλά και πολλοί πολιτικοί, που τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του. Ανάμεσά τους ο βουλευτής Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην βουλευτής Αλέκος Αθανασιάδης, οι πρώην γενικοί γραμματείς Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Στράτος Σιμόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης Βάκης Φραντζής καθώς και οι πρώην περιφερειάρχες Σωτήρης Βόσδου και Γιώργος Δακής.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κωνσταντινίδης εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Κοζάνης το 1989, ενώ επανεκλέχτηκε βουλευτής στις δεύτερες εκλογές της ίδιας χρονιάς, στη συνέχεια στις εκλογές του 1990 αλλά και το 1993. Το 1996 επιχείρησε να κάνει τη «μετεγγραφή» για την Α΄ Θεσσαλονίκης, ωστόσο χωρίς επιτυχία. Εγινε γνωστός από τις αγορεύσεις που έκανε στο Ειδικό Δικαστήριο, όπου μαζί με τον Νίκο Κατσαρό και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο έπαιξαν ρόλο εισαγγελέα.

Ν. Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα