Γιατρός εκβίαζε την «Μπελούτσι»

Η καταγγελία της 35χρονης για τις απειλές του πρώην παράνομου έρωτά της τάραξαν την Μύκονο

Η καταγγελία μιας 35χρονης ότι πασίγνωστος γιατρός της Μυκόνου, με τον οποίο διατηρούσε στο παρελθόν παράνομο ερωτικό δεσμό, την απειλούσε πως θα ανέβαζε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους, αν εκείνη δεν γυρνούσε πίσω, έχει προκαλέσει σάλο στο νησί των ανέμων

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απειλές του γιατρού ξεκίνησαν όταν η σχέση τους, που διήρκεσε τρία χρόνια, τελείωσε. Ο 55χρονος ζητούσε επίμονα επανασύνδεση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει θετική ανταπόκριση από την πλευρά της 35χρονης.
Η κατάσταση για την 35χρονη καλλονή έγινε αφόρητη, καθώς στο κινητό της και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της δεχόταν εκατοντάδες γραπτά μηνύματα, στα οποία ο 55χρονος πρώην σύντροφός της την έβριζε και τη συκοφαντούσε. Ο γιατρός, μάλιστα, φέρεται ότι είχε καταγράψει εν αγνοία της ερωτικές συνευρέσεις τους.

Η γυναίκα αποφάσισε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Αμέσως ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου και εν συνεχεία την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να βρεθούν τα διαδικτυακά ίχνη, τα οποία θα οδηγούσαν στον αποστολέα των μηνυμάτων. Πολύ σύντομα, η ταυτοποίηση έγινε και οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στον 55χρονο γιατρό της Μυκόνου.

Ακολούθησε έρευνα παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι αλλά και στο ιατρείο του Ζ.Α., όπου κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο μάλιστα ο ίδιος ο γιατρός (που ήταν παρών) έδειξε στους αστυνομικούς κάποια από τα επίμαχα μηνύματα και παραδέχτηκε τις πράξεις του.
Οταν ολοκληρωθεί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών η εξέταση του κινητού και των μηνυμάτων που εστάλησαν από αυτό, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, η οποία θα αποφασίσει πλέον για την (νομική) τύχη του γιατρού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα