ΠΑΣΟΚ για συμφωνία: «Η κυβέρνηση παραδόθηκε άνευ όρων»

Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παραδόθηκε άνευ όρων και πως υπογράφει το επαχθέστερο μνημόνιο, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει ως επιτυχία, ενώ την καλεί να ζητήσει συγγνώμη από τους έλληνες πολίτες για την τραγική αποτυχία της στις διαπραγματεύσεις.

«Η κυβέρνηση περνά πια οριστικά από την δημιουργική ασάφεια στην παράδοση άνευ όρων. Επιχειρεί όμως και πάλι να αποκρύψει την πραγματικότητα, με επιλεκτικές και αυθαίρετες διαρροές και να παρουσιάσει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία» αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, στην οποία επίσης τονίζεται:

«Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπογράφουν τώρα το επαχθέστερο για τους Έλληνες και ειδικά τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς μεσαίου εισοδήματος. Προηγουμένως κατήγγειλαν την πρόταση των 2 δισ. που θα μας έβγαζε από τα μνημόνια και τώρα αφού κατέστρεψαν την οικονομία και την οδήγησαν σε ύφεση, φέρνουν νέο μνημόνιο που επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με 14 δισ. ευρώ».

«Ενδιαμέσως αποφύγαμε την ύστατη στιγμή και χάρις στην στήριξη μας την χρεοκοπία και το Grexit. Ας ζητήσουν συγνώμη τουλάχιστον από τους Έλληνες πολίτες, για την τραγική τους αποτυχία», καταλήγει η ανακοίνωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα