Τραβάει… κουπί πάλι ο ΓΑΠ στις παραλίες!

Βρέθηκε στους Αγ. Αποστόλους της Ευβοιας για να απολαύσει το κανό και να εξασκηθεί και στην κατάδυση

Συνεχίζει τα μπάνια του ο (απτόητος) Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος -ως φαίνεται- επέλεξε και φέτος να κάνει το συνηθισμένο του… τουρ στα ελληνικά νησιά, και όχι μόνο. Χθες, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε μαζί με το (αγαπημένο του) κανό στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Πρόκειται για μια υπέροχη περιοχή, που είναι γνωστή με το όνομα «Πετριές», από το ομώνυμο χωριουδάκι. Είναι ένα γραφικό λιμανάκι με αρκετές καφετέριες και ψαροταβέρνες, η οποία όμως διαθέτει και πλαζ.

Ο πρώην πρωθυπουργός αυτήν τη φορά δεν είχε μαζί του μόνο το κανό, που χρησιμοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του, αλλά εθεάθη να φορά και καταδυτικό εξοπλισμό, για την απαραίτητη εξερεύνηση του υδάτινου κόσμου. Αλλωστε, ως γνωστόν, ο κ. Παπανδρέου είναι εξαιρετικός κολυμβητής, καθώς, όπως παλαιότερα είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», συνηθίζει να ξεκινά την… προετοιμασία του από την άνοιξη, κάνοντας την προπόνησή του στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Να σημειωθεί ότι ο εμπνευστής του Μνημονίου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν συνοδευόταν από την οικογένειά του -τουλάχιστον σε αυτήν την εξόρμησή του- και απολάμβανε μόνος τις χαρές της θάλασσας. Πιθανόν μόνο ο κόσμος του βυθού να τον ηρεμεί πλέον, αφού στη στεριά τα πράγματα είναι δύσκολα και πολύ συχνά οι πολίτες τον αποδοκιμάζουν. Υπενθυμίζεται ότι προχθές βρισκόταν ανέμελος στη Σκόπελο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού και τα τοπικά εδέσματα.

Η (σχετικά μικρή) απόσταση που χωρίζει το νησί των Σποράδων από την Εύβοια του επέτρεψε σε λίγες μόλις ώρες να βρεθεί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων για να συνεχίσει τις διακοπές του. Μοναδικό ερώτημα, φυσικά, είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του, καθώς η επιστροφή του στην Αθήνα δεν… προβλέπεται να γίνει σύντομα. Αλλωστε, ακόμη και την εποχή όπου κρατούσε τα ηνία της χώρας, δεν συνήθιζε να αφήνει τα ελληνικά νησιά για τη ζέστη του Μεγάρου Μαξίμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα