Διπλή επίθεση από την UEFA

Ολομέτωπη επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξαπέλυσαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ σε δηλώσεις τους στη βρετανική εφημερίδα «Sun», η οποία βάζει στο… τραπέζι «καυτές» ερωτήσεις για τις ιδιαίτερες σχέσεις του Μισέλ Πλατινί με τον γιο του Σάββα Θεοδωρίδη (αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού), Θεόδωρο.

Πρώτον, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η UEFA την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και, δεύτερον, για το ότι επιτρέπει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αγνοώντας ότι εμπλέκεται στις έρευνες ο ιδιοκτήτης του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης! «Με εκπλήσσει που η UEFA δεν έχει διεξαγάγει τη δική της έρευνα για να επιβεβαιώσει αυτά που υποτίθεται ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η UEFA δεν έχει εκπληρώσει το καθήκον της απέναντι στους απανταχού φιλάθλους, επιτρέποντας τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Αγγελίδης

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», Ιάκωβος Αγγελίδης, υποστήριξε, από την πλευρά του, ότι «η UEFA, η οποία λειτουργεί ως ο προστάτης αυτού του κλάδου, πρέπει να ενεργεί προληπτικά. Οχι να περιμένει τους πληροφοριοδότες και τις καταγγελίες για να δράσει, αλλά να εξασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες στις διοργανώσεις ανταποκρίνονται στα ηθικά και τα δεοντολογικά στάνταρντ».

● Αρνητική ήταν απάντηση του CAS στην προσφυγή του ΠΑΟ κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Εάν συντρέξουν λόγοι στο εγγύς μέλλον, δεν θα διστάσει να αποβάλει από τις διοργανώσεις της τον Ολυμπιακό, ακόμη και κατά τη διάρκειά τους» ανέφεραν οι «πράσινοι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα