ΝΔ: Νίκη και με μία ψήφο διαφορά

Μπορεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, να επέμεινε ότι η παρούσα Βουλή μπορεί να βγάλει κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό, την ίδια ώρα, όμως, ετοίμαζε τα πρώτα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ν.Δ. με αυτά ποντάρει στο θυμικό των Ελλήνων, αναδεικνύοντας τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου και τι έλεγε η Ν.Δ. Κατάληξη θα είναι ότι η Ν.Δ. λέει πάντα την αλήθεια.

Οσο για την προεκλογική στόχευση της Ν.Δ., από το 39% που ψήφισε «ναι» στο δημοψήφισμα, το διακύβευμα έγινε έστω και με μια ψήφο διαφορά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτό το σκεπτικό θα «χτιστεί» η τακτική της Ν.Δ. έως τις κάλπες, πιστεύοντας ότι η προσωποπαγής στρατηγική Τσίπρα δεν θα αντέξει στον χρόνο, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται χωρίς ομάδα.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψή μας ότι ήταν έτοιμη η επιτροπή εκλογικού αγώνα (που συνεδρίασε χθες πρώτη φορά) με τη συμμετοχή όλων των τάσεων του κόμματος. Χθες ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πάντως, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο, υποστήριξε για άλλη μια φορά τη θέση του ότι η παρούσα Βουλή μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση. «Εχουμε ακόμη τον χρόνο και στη συνεδρίαση υπό την προεδρία σας να πρυτανεύσει η εθνική συνεννόηση» είπε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η χώρα οδηγείται σε καταστροφική πορεία με ευθύνη του Τσίπρα, που θα μπορούσε να αποφευχθεί».
Εξέφρασε επίσης την ανησυχία του να οδηγηθούμε σε απόλυτο αδιέξοδο και επειδή, είπε, όπως φαίνεται οδεύουμε σε εκλογές, πρέπει να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός. «Θα υπάρξουν και εντάσεις, όμως υπάρχει η δυνατότητα μετά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού να ξανασυνεννοηθούμε» συμπλήρωσε και επισήμανε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παίζει καθοριστικό ρόλο ως σύμβολο ενότητας του λαού.

Ν. Ελευθερόγλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα