Σοκ και παρατράγουδα

ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΑΟ (2-2 ΜΕ ΓΚΑΜΠΑΛΑ) ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΟΠΑΔΩΝ

Η Λεωφόρος των θριάμβων μετατράπηκε χθες σε λεωφόρο των στεναγμών, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει έναν από τους χειρότερους αποκλεισμούς της ευρωπαϊκής του ιστορίας, που… τείνει να ξεχάσει!
Το 2-2 με την άσημη Γκαμπάλα, μετά από μια κάκιστη εμφάνιση, οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε πρόωρο… Grexit από την Ευρώπη, με τους οπαδούς του να αποδοκιμάζουν έντονα παίκτες και προπονητή, και κάποιους από αυτούς να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις. Μάλιστα, τα πράγματα κάποια στιγμή πήγαν να ξεφύγουν με διαπληκτισμούς στη φυσούνα, ενώ από την οργή του κόσμου δεν γλίτωσαν ούτε ο προπονητής ούτε ο πρόεδρος, ο οποίος χαρακτήρισε ταπεινωτικό τον αποκλεισμό, ενώ δήλωσε την
εμπιστοσύνη του στον Αναστασίου. Πολλοί οπαδοί, πάντως, περίμεναν μέχρι αργά τους παίκτες, ζητώντας τους εξηγήσεις για τον αποκλεισμό και την άθλια εμφάνιση, που κοστίζει στο «τριφύλλι» σε κάθε μέτωπο, ενώ υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του.

Ομάδα-παρωδία ο χθεσινός Παναθηναϊκός, που κατάφερε να διασυρθεί από τους ποδοσφαιριστές της (κάποιας…) Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, που έβγαζαν selfie αμέσως με το σφύριγμα της λήξης, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του θριάμβου τους. Κι από την άλλη, οι «πράσινοι», με σκυμμένα πρόσωπα, να οδηγούνται στα αποδυτήρια γνωρίζοντας ότι συνέδεσαν το όνομά τους με μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας του συλλόγου.
Μόλις στο 3′ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ (δοκάρι από τον Νίνη), για να φτάσουν στην επιτυχία οι Αζέροι στο 6′, όταν, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πράνιτς… έχασε τον Ντοντό, που, με κοντινή κεφαλιά, άνοιξε το σκορ, παγώνοντας τον κόσμο.

Ο Μπεργκ στο 34′ ισοφάρισε, και, ενώ τα πάντα έδειχναν… ΠΑΟ, ήρθε το δεύτερο γκολ των Αζέρων, στο 60′ (με τον Ντοντό πάλι, που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον Στιλ) για να βάλει… φιτιλιές στη Λεωφόρο. Το 2-2 με σουτ του Νάνο (78′), και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα, δεν έφτανε να… γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τον διασυρμό του αποκλεισμού (με τον Μπεργκ, πάντως, να έχει μια τεράστια ευκαιρία στα τελειώματα του δράματος).
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν αναρτήσει πανό με αποδέκτη την UEFA το οποίο ανέφερε: «Πολεμήστε τη διαφθορά, όχι το πάθος μας».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Νάνο, Ζέκα, Καρέλης (67′ Κλωναρίδης) Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Μπούρμπος (77′ Λαγός), Νίνης, Πράνιτς (67′ Πέτριτς).
ΓΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόζνι, Στάνκοβιτς, Σαντίγκοφ, Ζετς (86′ Τζαμάλοφ), Ζενιόφ, Ντοντό, Βέρνιντουμπ, Γκέι, Ρικαρντίνιο, Ντασνταμίροφ,Αντόνοφ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα