Πάνος Καμμένος: Η αγορά θα ξαναπάρει μπροστά

«Επισκεπτόμαστε σήμερα την αγορά,μια αγορά η οποία έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημία από τα capital controls, που κάποιοι επέβαλαν προκειμένου να χτυπήσουν την κυβέρνηση,αλλά έχουν υποστεί επίθεση και οι πολίτες, οι καταναλωτές» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την επίσκεψή του στη Βαρβάκειο Αγορά.

Τόνισε ότι «η πρώτη μέριμνα της κυβέρνησης που θα προκύψει την 21η του μηνός είναι να φέρει τη σταθερότητα. Να εγγυηθούμε ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια που θα φέρουν την ελπίδα. Θα ξαναπάρει μπροστά η αγορά, θα υπάρχουν καταναλωτές και θα μπορέσουν και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες να σταθούν ξανά στα πόδια τους».

Ο κ. Καμμένος επισήμανε πως «είναι σημαντικό ότι θα πέσουν χρήματα στην οικονομία, τα οποία δεν θα πάνε στις τσέπες των διαπλεκόμενων, αλλά θα πέσουν στην πραγματική αγορά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα