Divani Caravel Hotel Hairdresser

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάςΣτο ισόγειο του ξενοδοχείου Divani Caravel Hotel, στην καρδιά της πόλης, μια ωραία ιστορία ξετυλίγεται χρόνια τώρα. Μια ιστορία που έχει να κάνει με την ομορφιά ή ακόμη καλύτερα… Mε το πάθος για την ομορφιά. Υπεύθυνοι οι άνθρωποι του κομμωτηρίου, σταθεροί στην θέση τους, στο κέντρο του ξενοδοχειακού κολοσσού. Με μια τεχνική που ακουμπά την δύναμη της στην πείρα χρόνων, αποκτημένη τόσο σε διεθνή κρουαζιερόπλοια όσο και στα μεγαλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία όπως στο Hilton, αλλάζουν εικόνες, μετατρέπουν διαθέσεις, μεταμορφώνουν προσωπικότητες.

 Η προσήλωση τους σε θέματα αισθητικής αλλά και της γενικότερης καλής υγείας των μαλλιών, μεγάλη. Όπως και στις κλασικές διαχρονικές αξίες των υπηρεσιών τους, με τη χρήση καινοτόμων πρωτοποριακών προϊόντων.

Απολαύστε την επίσκεψη σας στον φιλικό αυτό χώρο.

Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και αφεθείτε στα χέρια τους έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο. Κυριολεκτικά…και μεταφορικά!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2

Τηλ: 210 7241602

Site: www.divanicaravelhairstyle.com




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα