Επιστροφή Λαλιώτη στο ΠΑΣΟΚ

Ο Κώστας Λαλιώτης επέστρεψε και μάλιστα ως υποψήφιος στην δωδέκατη τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Στην ουσία επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ, απ’ όπου δεν είχε φύγει ποτέ και αποφάσισε να στηρίξει τη Φώφη Γεννηματά. Ο Κώστας Λαλιώτης έχει μυθοποιηθεί από φίλους και αντιπάλους, ως μέτρ της επικοινωνίας ως ο άνθρωπος που κέρδιζε τις εκλογές για το ΠΑΣΟΚ και ως προπαγανδιστής από τους αντιπάλους.

Τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί. Ασχολούνταν με τα αμπέλια του στα Δολιανά και συχνά πυκνά πήγαινε στο ΠΑΣΟΚ όπου διατηρούσε πάντα γραφείο. Με τη Φώφη Γεννηματά στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ τα πράγματα άλλαξαν. Μάλιστα κατά πολλούς «συνέβαλε» στη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας Γεννηματά-Παπανδρέου, ενώ συμμετέχει στις συσκέψεις στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πολλά δημοσιεύματα πριν εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας στην πρωθυπουργία ανέφεραν πως τον συμβούλευε ο Κώστας Λαλιώτης. Εκείνος το διέψευδε συστηματικά. Τώρα στη Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν πως με αυτόν στο Επικρατείας θα καταφέρουν να πείσουν πολλούς πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν από το ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή: newpost.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα