Φώφη Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τους νησιώτες

Από τη Ρόδο, η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές που εφάρμοσε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των νησιών.

Η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για εικόνες – ντροπή στα νησιά και κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν εφάρμοσε κανένα σχέδιο, αλλά με άφρονες δηλώσεις στελεχών της, έδωσε το μήνυμα στους διακινητές να προτιμήσουν ως δίοδο εισόδου την Ελλάδα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βέβαια, απηύθυνε έκκληση ώστε να απομονωθούν οι ακραίες φωνές της βίας και της αυτοδικίας, τονίζοντας ότι οι νεοναζί δεν έχουν ρόλο στα δημοκρατικά νησιά μας.

Όσον αφορά στο ΦΠΑ στα νησιά, η κ. Γεννηματά επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε με τον πιο προκλητικό τρόπο τους νησιώτες, οι οποίοι πρέπει να απαντήσουν με την ψήφο τους την Κυριακή.

Σχετικά με τα σχολεία, υπογράμμισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση επέφερε το απόλυτο χάος, καθώς απέτυχε να ξεκινήσει τη σχολική χρονιά με τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα