Προπονητής Ολυμπιονικών «εγκέφαλος» σε ληστεία!

Οι τρεις Αλβανοί που συνελήφθησαν μετά από απόπειρα ληστείας σε σπίτι ηλικιωμένου τον υπέδειξαν ως ιθύνων νου σε σειρά εγκληματικών πράξεων

Σοκ στον αθλητισμό! Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Εφήβων και Νεανίδων Τάε Κβο Ντο, από τα χέρια του οποίου πέρασαν Ολυμπιονίκες όπως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και ο Μιχάλης Μουρούτσος, συνελήφθη στην Πάτρα ως «εγκέφαλος» σπείρας Αλβανών ληστών που χτυπούσαν ηλικιωμένους μέσα στα σπίτια τους!

Ο 49χρονος προπονητής Κώστας Αντωνακόπουλος, που διετέλεσε και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο ως το 2012, συνελήφθη μετά την εξάρθρωση της σπείρας που αποπειράθηκε να ληστέψει έναν 66χρονο σε πολυκατοικία της Ακτής Δυμαίων, τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 51, 33 και 23 χρόνων, που ανέβηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον πρώτο όροφο, χτύπησαν το θύμα με σιδερογροθιά αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν εκείνος αντέδρασε σθεναρά. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν σε μικρή απόσταση.

Στην προανάκριση, αποκάλυψαν ότι ο 49χρονος τους είχε δώσει πληροφορίες για το θύμα, το οποίο είχε στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό και μάλιστα φύλαγε τσίλιες όταν εκείνοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του! Ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των αλλοδαπών κακοποιών κατασχέθηκαν στο σπίτι του Αντωνακόπουλου μαζί με έναν ανιχνευτή μετάλλων και ναρκωτικά χάπια! Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία για την οποία κατηγορούνται οι αλλοδαποί, που αντιμετωπίζουν ακόμη κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Πηγή:protothema

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα