Τσίπρας: Η εντολή που πήραμε είναι τετραετίας

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του στους ψηφοφόρους του. Ευχαρίστησε για την μεγάλη-καθαρή νίκη, η οποία όπως είπε είναι νίκη του λαού.

«Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί ο λαός ζήτησε να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσε καθαρή εντολή να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες», υποστήριξε. «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από επτά μήνες. Θα βάλουμε μπροστά το δίκαιο του λαού μας απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις».

«Σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας. Αυτόν τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, γιατί η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Εχει δεσμούς με το λαό. Το αποτέλεσμα δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στα λαϊκά στρώματα που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Αυτό θα το πετύχουμε με πολύ δουλειά», είπε ο νέος πρωθυπουργός.

«Εχουμε μπροστά δυσκολίες αλλά και στέρεο έδαφος. Η ανάκαμψη από την κρίση δεν θα έρθει με μαγικό τρόπο αλλά μπορεί να έρθει. Η ανάπτυξη πρέπει να έχει κοινωνικό πρόσημο.

Η εντολή που μας έδωσε ο λαός είναι εξίσου κρυστάλλινη εντολή να ξεμπερδέψουμε με την φαυλότητα και τη διαφθορά που κυβερνούσε τον τόπο. Θα κριθούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια από το πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε».
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ «Ενώνουμε τις δυνάμεις κάτω από τη σημαία του αγώνα».

«Η Ευρώπη δεν θα είναι ίδια. Θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας δίπλα στον Πάνο Καμμένο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα