Αλλοδαπός τους άφησε άφωνους

Κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή τα κύματα των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι «η κατάσταση δεν πάει άλλο»!

Το είδαμε κι αυτό! Ενας μαύρος μετανάστης (προφανώς νόμιμος) να καταγγέλλει τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα και να διαμαρτύρεται λέγοντας «δεν πάει άλλο!» Το περιστατικό δεν έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων, αλλά σε πανελλήνια μετάδοση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Star!
Αν έφτασαν ακόμα και οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα στο σημείο να απαυδήσουν με τους άλλους αλλοδαπούς που έρχονται σωρηδόν, τότε τι να πουν οι Ελληνες…

Ολα έγιναν χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Star και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου εξελίχθηκε συζήτηση για το καυτό θέμα των ημερών, το Μεταναστευτικό. Την εκπομπή παρακολουθούσε κοινό, το οποίο στο τέλος έκανε ερωτήσεις στους καλεσμένους. Και εκεί έγινε η μεγάλη… έκπληξη ! Τον λόγο πήρε ένας νεαρός μαύρος, με περίεργη προφορά, ο οποίος είπε: «Θέλω να μου πείτε τι θα γίνει με το πρόβλημα της μετανάστευσης. Εμείς που ζούμε στο κέντρο της Αθήνας έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες από τη Συρία. Οι κάτοικοι, μεταξύ αυτών και εγώ, είμαστε τρομοκρατημένοι».

Ο νεαρός, μάλιστα, ζήτησε από τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, που συμμετείχε στην εκπομπή (και έμεινε άφωνος), τη λήψη άμεσων μέτρων από την κυβέρνηση, αιφνιδιάζοντάς τον.
Το περιστατικό προκάλεσε αίσθηση και, όπως ήταν φυσικό, έγινε άμεση αναπαραγωγή του στα social media. Μάλιστα, σκωπτικά ορισμένοι ανέβασαν το σχετικό βίντεο, κρύβοντας το πρόσωπο του νεαρού, με την σημείωση «ποιος είναι ο ρατσιστής που μιλά για λαθρομετανάτες;» και λίγα δευτερόλεπτα μετά αποκάλυπταν το πρόσωπό του για να φανεί ότι ακόμα και οι ξένοι που ζουν στην Ελλάδα νιώθουν αγανακτισμένοι με το χάος που επικρατεί σε δρόμους και πλατείες.
Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε άφθονο γέλιο και το σχετικό βίντεο «χτύπησε» ρεκόρ επισκεψιμότητας!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα