Αστυνομικός έκλεβε ρεύμα και νερό

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 52χρονος αστυνομικός, που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή έκλεβε συστηματικά ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, παρεμβαίνοντας στους μετρητές της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ, που βρίσκονται στο σπίτι του.

Οπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός, που απασχολούνταν σε υπηρεσία της Αττικής, είχε βρει τρόπο να «πειράζει» τα στοιχεία των μετρητών, γλιτώνοντας έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά από την κατανάλωση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

Το χρονικό διάστημα στο οποίο ο 52χρονος αλλοίωνε τους αριθμούς στους μετρητές της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ, η μέθοδος που ακολουθούσε, καθώς και το ύψος του ποσού που κέρδισε εξαπατώντας τους δύο οργανισμούς ώσπου να γίνει αντιληπτός και να συλληφθεί, θα προσδιοριστούν τις επόμενες ημέρες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο αστυνομικός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, καθώς σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, ενώ με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε και ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό και ο 52χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα