Σατανικός δολοφόνος ο ανιψιός!

Αχαΐα: Σκότωσε για κληρονομικά τον θείο του, έριξε το πτώμα σε χαράδρα  και συμμετείχε στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Ενα συγκλονιστικό έγκλημα με θύμα έναν 69χρονο και κίνητρο τις κληρονομικές διαφορές αποκάλυψε η Αστυνομία στην Αχαΐα. Δράστης του φονικού, ο 46χρονος ανιψιός του θύματος, που σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία και φρόντισε να καλύψει τα ίχνη του.
Η διερεύνηση του περιστατικού ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν σε χαράδρα, στην περιοχή Δροσιά Αχαΐας, εντοπίστηκε η σορός του -εξαφανισμένου το τελευταίο εικοσιτετράωρο- Θεόδωρου Μπάτραλη.

Είχαν προηγηθεί τηλεφώνημα στις Αρχές από τον ανήσυχο γιο του νεκρού, καθώς και πολύωρες έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν και πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο 46χρονος ανιψιός του. Οταν μάλιστα η σορός εντοπίστηκε, ο ανιψιός του ήταν ο άνθρωπος που προθυμοποιήθηκε ενώπιον των αστυνομικών να τη μεταφέρει, με σκοπό -όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- να δικαιολογήσει την ανίχνευση βιολογικού του υλικού (DNA) στα ρούχα του θύματος! Την προανάκριση για το έγκλημα ανέλαβε η Ασφάλεια Πατρών και στο πλαίσιό της ζήτησε και από τον 46χρονο να καταθέσει. Ωστόσο, ο ανιψιός του θύματος υπέπεσε σε σειρά αντιφάσεων, με αποτέλεσμα στο τέλος να «σπάσει» και να ομολογήσει την ενοχή του.

Οπως έγινε γνωστό, ανιψιός και θύμα συγκρούονταν επί χρόνια για κτηματικά και άλλα κληρονομικά ζητήματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που «όπλισε» το χέρι του 46χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης έστησε καρτέρι στον θείο του.

Εξ επαφής
Οταν τον είδε να επιστρέφει στο σπίτι, τον πυροβόλησε δύο φορές (ο ένας πυροβολισμός έγινε σχεδόν εξ επαφής, στο κεφάλι!) με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε ακόμα δύο φορές στον αέρα, προκειμένου οι περίοικοι να θεωρήσουν ότι πρόκειται για πυρά κυνηγών. Αμέσως μετά, αφαίρεσε τα ρούχα (για να μη βρεθούν ίχνη DNA) και άλλα αντικείμενα από το πτώμα, το έσυρε για 50 μέτρα και το έριξε στη χαράδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης κάλυψε με χώμα τις κηλίδες αίματος στο σημείο του φονικού, πέταξε το όπλο σε θαμνώδες σημείο και από την πρώτη στιγμή εκδήλωνε -με ύποπτη… ζέση- την πρόθεσή του να συμμετάσχει στις έρευνες.
Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ο δράστης παραδέχθηκε ότι είχαν προσωπικές διαφορές, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, και θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα