Υπόθεση Αννυ: Τρίτο άτομο μέσα στο σπίτι

Στοιχεία-φωτιά για τη δολοφονία της μικρής έφερε στο φως η κατάθεση Έλληνα μάρτυρα. Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον «Νικόλα»

Επέμεινε ο 27χρονος, Στανισλάβ (Σάββας) Μπακαρτζίεβ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τέταρτης συμπληρωματικής απολογίας του ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας, ότι δεν σκότωσε την τετράχρονη κόρη του Αννυ. Επί δύο ώρες ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του κοριτσιού αλλά και τη φρικτή εξαφάνιση της σωρού του δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από την ανακρίτρια προκειμένου να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Πλέον ο 27χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε από κοινού την Αννυ με τον Βούλγαρο φίλο του «Νικολάι», ο οποίος καταζητείται από τις ελληνικές Αρχές με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. 

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία και μαρτυρίες προστίθενται συνεχώς στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης. Μεταξύ αυτών είναι και η κατάθεση ενός νέου μάρτυρα, εμπλεκόμενου σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Ο μάρτυρας, 27 ετών, Ελληνας, φέρεται ότι έχει καταθέσει αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στο υπόγειο διαμέρισμα, στο οποίο είχε διανυκτερεύσει μία φορά, όταν η Αννυ ήταν ακόμη εν ζωή. Η επίμαχη μαρτυρική κατάθεση σε συνδυασμό με τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που αποκαλύπτουν την ύπαρξη και τρίτου, άγνωστου προσώπου στο διαμέρισμα, βρίσκονται, κατά πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των δικαστικών Αρχών, που διερευνούν εξονυχιστικά όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

 

«Κανένα κίνητρο»

Στην χθεσινή απολογία του, πάντως, ο κατηγορούμενος παιδοκτόνος δεν φέρεται ότι διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες εξηγήσεις του, αρνούμενος ότι δολοφόνησε την κόρη του και αναφέροντας ότι δεν είχε κανένα κίνητρο να το κάνει. Παράλληλα επέρριψε, για ακόμη μία φορά, ευθύνες στον «Νικολάι», ο οποίος φέρεται ότι του άσκησε πιέσεις για να συμμετάσχει στον τεμαχισμό της σορού της 4χρονης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα